Trends & Traditie

Schoenen Lorenz in Heusden-Centrum is een trendsetter in de schoenenbranche, een kruispunt van vakkennis, traditie, ervaring, marktprospectie en liefde voor het vak. Sinds 2012 behoort onze nieuwe winkel in de Guido Gezellelaan tot het straatbeeld van Heusden-Centrum, maar wist je dat onze geschiedenis al meer dan 100 jaar teruggaat?

Traditie

In 1910 startten de broers Claes met een schoenmakerij. Eén van hen, Alexander, begon enkele jaren later met een klein winkeltje 'Bij Sanderke'. In 1957 nam met Jef Claes en Lucienne Truyers de volgende generatie het heft in handen en werd de zaak tot een echte winkel uitgebreid: Schoenen Claes. In 1985 was het opnieuw tijd voor een wissel en namen de huidige zaakvoerders Erik Claes en Chantal Vanheel de zaak over. Ondertussen is met zonen Brecht, Frederik en Alexander ook de vierde generatie in de zaak gestapt. Zo zorgt onze familie al meer dan een eeuw voor het welzijn en comfort van uw voeten.

Trends

Onze winkel onderging in de loop der jaren verschillende gedaantewisselingen. In 2002 verdubbelde de grootte van de oorspronkelijke zaak tot 165 m². Maar het groeiende assortiment voor het hele gezin maakte ook deze winkel te klein. En dus legden we in 2010 enkele deuren verder de eerste steen van onze volledig nieuwe zaak. We verwelkomen u graag in onze meer dan 500 m² grote winkelruimte. We kunnen er de schoenen mooi etaleren en presenteren, met elk merk in een eigen hoekje. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment kwaliteitshandtassen en accessoires. Het geheel ademt ook een Italiaanse sfeer, niet toevallig als je de merken in ons assortiment bekijkt en weet dat modeshows en beurzen ons inspireren.

Lorenz: de ontmoeting van Trends en Traditie

Toekomst

Ondanks de uitbreidingen en investeringen van de afgelopen jaren, zijn onze ambities en plannen nog lang niet uitgedoofd. We proberen  elk seizoen ons aanbod schoenen, lederwaren en accessoires te vergroten. Zo bieden we nu al een keuze uit meer dan 90 topmerken.

In onze vroegere vestiging hebben we vanaf 1 maart 2018 de nieuwe Lorenz Men winkel. We werken verder aan een webshop waar je 24 uur per dag schoenen kunt kiezen en bestellen en je vindt ons op Facebook en Instagram.  Maar spring zeker eens binnen, want we luisteren graag naar onze klanten.

 

 

 

Verzending via  - Betaling mogelijk met via beveiligde omgeving van Ingenico (Ogone)